Weboldal készítés

 

Amennyiben könnyed, ám profi megoldásokkal szeretnél gazdaságos, kereső- és felhasználóbarát weboldalt, jó helyen jársz!

FCMS honlapok

A FOLTnet saját fejlesztésű FCMS tartamkezelő rendszere segítségével mindenki könnyedén generálhat tartalmakat és alakíthatja honlapját úgy, hogy az kiválóan megfelel mind az általános, mind a különleges esztétikai és felhasználói igényeknek. Ráadásul egy havidíjmentes honlapról van szó, melyhez egyszerűen kezelhető, saját adminisztrációs felületet és levelezési rendszert biztosítunk, hírlevél feliratkozási lehetőséggel.

Webdesign

A mai világban már elengedhetetlen, hogy egy naprakész design-os honlappal rendelkezz, hiszen ez az, amit minden ügyfeled lát a cégedből. Mutasd meg egyediséged weboldaladdal! Számunkra fontos, hogy olyan weboldalt hozzunk létre, mely prezentálja az adott vállalkozást, szolgáltatást vagy terméket, az igényesség és profizmus jegyében. Modern design-nal, informatív, átlátható főoldali és aloldali elemekkel dolgozunk, így a vizualitás nagyban hozzájárul a felhasználói élmény teljességéhez.

Keresőoptimalizálás

Meglehetősen fontos, hogy olyan tartalomkezelő rendszerrel dolgozzunk, mely könnyen kezelhető, gyors és mindemellett a legjelentősebb szempont, hogy keresőbarát legyen. Mindent összevetve olyan, amire a Te cégednek szüksége van! Partnereink honlapját olyan kódolási és tartalmi rendszerrel hozzuk létre, mely segíti a keresők találati listáján való előrébb kerülést. Az oldal szempontjából releváns kulcsszavakat és leírásokat beépítjük a weboldalba, a feltöltött tartalmat pedig a Google keresőrobotok számára optimalizáljuk.

TOP