Szakmai nap 2018

 

Kedves Irodák!

Az idei év jelentős változásokat hoz az utazási irodák életébe.

2018. május 25-től életbe lép az Európai Unió új adatvédelmi rendelete, a GDPR, mely minden gazdálkodó szervezet számára kötelező érvényű és jelentős bírságot szabhat ki az adatvédelmi hatóság annak be nem tartása esetén.
A cég működését úgy kell átalakítani, hogy a személyes adatok kezelését (HR adatok, utas utazással összefüggő adatai, marketing adatok) a jogszabály szerint végezze. Ehhez egy adatvédelmi szabályzatot kell létrehozni és aszerint kell eljárni.
A rendelet itt található

További változás még, hogy 2018. július 1-től a NAV felé kötelező lesz adatot szolgáltatni minden olyan belföldi adóalanynak kiállított számláról, amelynek ÁFA tartalma eléri vagy meghaladja a 100.000 Ft-ot.
Az adatszolgáltatásnak felhasználói beavatkozás nélkül, a számlázó programból közvetlenül, a számla kiállítása után azonnal meg kell történnie.
További információk

Ugyancsak július 1-től lép életbe egy új kormányrendelet (472/2017 (XII.28), ami az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződések, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatásegyüttesre vonatkozó szerződések feltételeit szabályozza.
A 473/2017 (XII.28) Kormányrendelet pedig a korábbi 213/1996 (XII.23) módosítását tartalmazza, mely szerint a vagyoni biztosítékkal kapcsolatban jelentős változásokra számíthatnak az irodák.

Ezekkel a témákkal kapcsolatban szakmai napot rendezünk.

A rendezvényen való részvételi díj:

FOLTnet partner számára:

7.900 Ft + ÁFA/fő

Nem FOLTnet partner számára:

9.900 Ft + ÁFA/ fő

A szakmai napra jelentkezés határideje: 2018. május 2.

A rendezvény időpontja: 2018. május 9. szerda (regisztráció 9 órától)

Helyszíne: Hotel Benczúr konferenciaterme (1068 Budapest, Benczúr utca 35.)

Az ár tartalmazza az előadásokon való részvételt, kávét, frissítőt, reggeli süteményeket és a büféebédet.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk. A végleges programról a résztvevők felé emlékeztető emailt küldünk a rendezvényt megelőző 2 munkanapon belül.


Jelentkezés az oldal alján!

 

Résztvevő adatai

Egyéb információk

TOP