Képzés – minősítő vizsga

 

Az alábbi kérdéssort azért állítottuk össze, hogy felmérjük tudásodat. Mennyire vagy naprakész az utazási irodákat érintő szabályokkal kapcsolatban és milyen szinten ismered a Nagy Utazás 3 rendszert. A kérdőív kérdéseinek egy része a jogszabályokat érinti, nagyobb része a Nagy Utazás 3 használatában való jártasságodat méri fel.

A tesztben 100 feleletválasztós kérdést tettünk fel, melyet 60 perc alatt kell kitölteni és minden kérdésre választ kell adni. (A rendszer nem jelez a 60. perc leteltével, ezt az eredmények kiértékelésekor ellenőrizzük.) Az egyes kérdések között vissza lehet lépni az előzőre, továbblépni csak válaszadás után lehet.

Miután a teszt kitöltésre került, a válaszokat ellenőrizzük és az eredményről értesítést küldünk.

A vizsga akkor sikeres és akkor kapod meg a Nagy Utazás 3 Minősítést, ha a kérdések legalább 80%-ára helyes választ adtál és a tesztet 60 percen belül töltötted ki.

A kiállított Minősítés a kérdőív kitöltésétől számított egy évig érvényes.

Amennyiben a minősítés nem sikerül, abban az esetben felfrissítheted tudásodat egy Nagy Utazás 3 oktatáson, mely után lehetőséged lesz azonnal levizsgázni, így biztosan nem futsz ki az egy hónapos határidőből.

Sok sikert! :)

Minősítő vizsga elindítása

TOP