Felhőszolgáltatás

 

A Nagy Utazás 3 felhőszolgáltatásban történő alkalmazása, jelentős változást jelent az informatikai erőforrásokról kialakult hagyományos üzleti szemlélettől. A felhő-számitástechnika révén mentesülhet azon befektetések alól, amelyeket a hardvervásárlás, valamint a helyi szerver beállítása és működtetése, üzemeltetése igényelnek. A felhő szolgáltatás ezen felül megkönnyíti az adatok biztonsági mentését esetleges visszaállítását és távoli elérését.
Nem minden felhő egyforma és nem minden irodának ugyanolyan szolgáltatásra van szüksége, ezért többféle megoldást tudunk ajánlani.

Minden esetben – a biztonságos működés érdekében - csak fix IP-ről engedünk be felhasználókat, így a szerver eléréséhez azt a megrendelőnek kell biztosítani. Az általunk nyújtott „SaaS- Software as a service” szolgáltatott szoftver, melyben mi, mint szolgáltató a felhőben üzemelő virtuális hardveren és alap szoftvereken keresztül adunk lehetőséget a Nagy Utazás 3 program használatához. (A NU3 Dokutár modul felhőszolgáltatás esetén nem működik).

Önálló virtuális szerver, amelyet kizárólag csak az Ön cége használ.

Üzembe helyezési idő kb. 2-3 hét.

Megosztott adatbázis kezelő szerver, amely több irodát szolgál ki:

Üzembe helyezési idő kb. 1-2 hét.

Futtató környezet:
IBM Blade Server HS23 (with Intel XeonE5-2665 2.4GHz), IBM Flash Storage 820, IBM Store Wize  7000-V3700, Wmvare vSpere 5.1
Rendelkezésre állás (SLA):     99,5 %
Windows szerver support:
•    operációs rendszer támogatása, frissítése
•    alkalmazás folyamatos és hibamentes működés
•    behatolás védelem
•    virtuális kiszolgáló és a Nagy Utazás 3 alkalmazás napi mentés, 30 napos inkrementálással

Ajánlatkérés

Nagy Utazás 3

TOP