Wombat

 

 

 

Azon töri a fejét, hogyan ismerhetnék meg szolgáltatásait még többen? Hogyan lehetne még több utasa? Mi tudjuk rá a választ!

 

Idén hivatalosan is elindult WOMBAT névre keresztelt ügynökségi divíziónk, mellyel partnereink online kommunikációját és online marketingjét segítjük

WOMBAT számunkra nem csak egy cuki állatot takar. Ő az, aki tisztában van az online kommunikáció fortélyaival, a napról napra változó trendekkel és a folyasztói igényekkel.

 

 

A Weboldal - Online Marketing - Business - Ads - Tanácsadás szavakból kialakult betűszó takarja a FOLTnet ügynökségi divízióját, mellyel partnereink online kommunikációját igyekszünk segíteni. Olyan hasznos szolgáltatásokat, eszközöket nyújtunk megrendelőink számára, melyek segítségével finomítható, kiszélesíthető egy vállalat marketing és kommunikációs stratégiája.

 

Ismerjük az aktuális fogyasztói igényeket, éppen ezért tudjuk, hogy milyen eszközöket kell használni ahhoz, hogy weboldalát a potenciális vásárlók látogassák, és hosszú távon ügyfeleket szerezzen. Célunk, segíteni Önt, hogy ajánlatai eljussanak a kívánt célcsoportokhoz.

 

Tovább

 

 

 

 


Fogyasztói igények ismerete

Folyamatos kapcsolattartás, támogatás

Stratégiai gondolkodás

Turizmus szakmai ismerete


Partnerek
célcsoportjaihoz
igazodás

Egyedi megoldások,
ötletek

Online marketing
eszközök
ismerete

 

Néhány referencia munkánk