Weboldal készítés

 

Amennyiben könnyed, ám profi megoldásokkal szeretne gazdaságos, kereső- és felhasználóbarát weboldalt, jó helyen jár!

 

A mai világban már elengedhetetlen, hogy egy naprakész dizájnos honlappal rendelkezzünk, hiszen ez az, amit minden ügyfele lát a cégéből.

 

Tudjuk jól, hogy ahhoz, hogy a weboldal bevételt is termeljen még egyéb fontos online marketing eszközöket is segítségül kell hívni, mint például a keresőoptimalizálás.

 

Meglehetősen fontos, hogy olyan tartalomkezelő rendszerrel dolgozzunk, mely könnyen kezelhetőgyors és mindemellett a legjelentősebb szempont, hogy keresőbarát legyen. Mindent összevetve olyan, amire az Ön cégének szüksége van!

 
 

 

 

 

 
 

FCMS honlapok

 

A FOLTnet saját fejlesztésű FCMS tartalomkezelő rendszere segítségével mindenki könnyedén generálhat tartalmakat és alakíthatja honlapját úgy, hogy kiválóan megfeleljen mind az általános, mind a különleges esztétikai és felhasználói igényeknek. Ráadásul egy havidíjmentes honlapról van szó, melyhez egyszerűen kezelhető, saját adminisztrációs felületet és levelezési rendszert biztosítunk Önnek, hírlevél feliratkozási lehetőséggel.

 

 

Keresőoptimalizálás

 

Partnereink honlapját olyan kódolási és tartalmi rendszerrel hozzuk létre, mely segíti a keresők találati listáján való előrébb kerülést. Az oldal szempontjából releváns kulcsszavakat és leírásokat beépítjük a weboldalba, a feltöltött tartalmat pedig a Google keresőrobotok számára optimalizáljuk.

 

 

 

 
 

Webdizájn

 

Mutassa meg egyediségét weboldalával! Számunkra fontos, hogy olyan weboldalt hozzunk létre, mely prezentálja az adott vállalkozást, szolgáltatást vagy terméket, az igényesség és profizmus jegyében. Modern dizájnnal, informatív, átlátható főoldali és aloldali elemekkel dolgozunk, a vizualitás tehát az aktuális felhasználói élemény szempontoknak megfelelő.

Hírlevél küldés

 

Saját fejlesztésű hírlevél küldő rendszerünk egyszerűen összekapcsolható FCMS alapú weboldalainkkal, mely megkönnyíti az ügyfélszerzést és a velük való folyamatos kapcsolattartást. A MailED használatának mellett, igény szerint egyedi hírlevél sablonokat is tervezünk Önnek. Így a potenciális vásárlók és ügyfelek felé a kampányban meghatározott időpontban, átlátható és esztétikus leveleket küldhetünk ki.