Tanácsadás

 

 

Valljuk, hogy nincs két egyforma szervezet, így lehetőséget nyújtunk partnereinknek egyéni, a cég arculatához és tevékenységéhez illeszkedő tanácsadásra. Tanácsadásunkon szakértőink segítségével, közösen találjuk ki cége számára a legjobb stratégiát és a hozzá használható online felületeket. Feltárjuk aktuális webes jelenlétének jellemzőit, megvilágítva a jó és a javítandó oldalakat.

Kérje tanácsadásunkat, és tartsa a tempót a technológia változásával!

 

 

 

 

Közösségi médiatervezés

 

Szolgáltatásunkban a közösségi médiafelületeket használjuk előre egyeztetett menetrend szerint. Tudjuk, hogy ügyfeleink egyrészt nem ismerik mélységekbe menően a közösségi médiában rejlő lehetőségeket, másrészt nincs idejük használni ezeket az eszközöket. Éppen ezért szolgáltatásunkat személyre szabottan végezzük és nem csak tervezését, hanem megvalósítását is vállaljuk.

 

Magyarországon legtöbben a Facebookot értik  Social Media (közösségi média) fogalma alatt, mi viszont tudjuk, hogy mást is lehet használni értékesítésre, reputáció növelésre és a márka építésére. Ismerjük a legújabb trendeket, és naprakészen tudjuk segíteni parnereinket a Facebookon és más felületeken keresztül is.

 

 
 

Minden idegenforgalmi szervezetnek a maximumot kell kihoznia magából, és a legkorszerűbb marketing eszközöket kell használniuk, hogy éves célkitűzéseiket,terveiket meg tudják valósítani.

 

Integrált tanácsadás szolgáltatásunk keretében partnereinknek olyan személyre szabott tanácsokat adunk, közös kampányokat és egyedi megoldásokat kidolgozni, melyek megoldást jelentenek fennálló problémáikra, vagy segíti az értékesítés és a népszerűség növekedését.

   

 


 

Szolgáltatások:

 

  • Közösségi médiatervezés
  • Marketing, online marketing tanácsadás és kivitelezés*
  • Ügyviteli és kommunikációs tanácsadás*
  • Személyre szabott integrált stratégiák*

 

* Szolgáltatásunkat minden esetben egyedi megrendelés alapján dolgozzuk ki, és egyedi árajánlatot készítünk.

 

 

 

 

Lépjen velünk kapcsolatba