Rólunk mondták

 

 

Partnereink Facebook kampányunk során a következőket mondták rólunk:

 

 

 

 

 

Már 24 éve a szakmában! Elkötelezettségünket és sikereinket pedig mi is bizonyíthatná jobban, mint a vélemények, amiket Partnereink írtak rólunk!

 

"A FOLTnet most is, de 25 éve folyamatosan kiemelkedő, üde színfoltja a Párizs Tours életének, így nekem is. A legnagyobb büszkeséggel töltött el anno is, meg most is, hogy a FOLTnet DOS-os szoftverének teszt irodája voltam, lehettem.
Az idő múlásával, mindig élen jártam az újabb és újabb fejlesztések, verziók kialakításában, fogadásában, "most" a NU 3- kapcsán is elsőként voltam lelkes közreműködője és vevője az online foglalási lehetőséggel kiegészített verziónak."

 

Nagy Gábor, Párizs Tours

Miért bízz meg Bennünk? Cégünk szakértelme az idegenforgalmi ügyvitelben és jogszabályokban elengedhetelen ahhoz, hogy a legjobbat nyújtsuk partnereinknek.

 

"A Nagy Utazás 3 használata mellett nem kell a jogszabályokat bújnom, nyugodtan hagyatkozhatok a programra, hiszen szakértő gárda legjobb tudása alapján íródott. Amint valami változás történik a jogszabályokban, a programban ennek megfelelően rögtön módosítják. Így több időm marad más fontos dolgokra, új stratégiák bevezetésére, akciós ajánlatok kidolgozására. Szinte egy gombnyomással az utas rendelkezésére áll a szerződés, számla, voucher, és szintén egy gombnyomás egy jutalékszámla kiállítása is. Az internet világában a Google a "barátom", ha valamit keresek, vagy tudni szeretnék, az irodában pedig a Nagy Utazás."

 

Straub Anikó, Istria '94 Tours

 

 

 
 

Legyél minősített felhasználó!
Tedd le a vizsgát a Nagy Utazás 3-ból, és mi garantáljuk a tudásodat! Vedd biztosra dolgozóid hozzáértését, szerezz egy plusz képesítést az önéletrajzodba!


"Úgy gondolom ez a felhasználói vizsga nagyon hasznos lehet mind a munkáltató, mind a munkavállaló számára. Arról nem is beszélve hogy ingyenes. Így nem csak az iroda vezetője lesz biztos abban, hogy dolgozói alapos tudással rendelkeznek, de a dolgozók is kapnak egy minősítést, oklevelet amivel előnyt élvezhetnek a szakmában."

 

Skáfár Balázs, Budavár Tours

Kérdésed van a program használatával kapcsolatban? Csak hívnod kell terméktámogatási csapatunkat és már meg is kapod a segítséget!

 

"Nekünk eleve biztonságot nyújt, hogy a NU3 rendszert használjuk: egy összességében jól kezelhető, sokoldalú, megbízható rendszerről beszélünk.

Az általatok nyújtott terméktámogatással kapcsolatban is pozitívan tudok nyilatkozni, a Foltnet munkatársai kérdéseink esetén mindig segítettek a felmerült problémák kezelésében, megoldás találásában. Együttműködéseteket ezúton is köszönöm!"


Taskár Tamás, TUI Magyarország

 

 

 
 

Válaszd a Nagy Utazás 3-at és élvezd, hogy milyen egyszerűen tudod kezelni irodád nyilvántartásait!

 

"Jól döntöttünk, hogy a Nagy Utazás 3-at választottuk, hiszen miután elhatároztuk magunkat a szoftver mellett nem kellett sok idő, hogy használjuk is! A telepítés és az oktatás gyorsan követték egymást, szinte észre se vettük és máris a NU3 segítségével intéztük komplex irodai feladatainkat!"

 

Tóth Bea, Forum Travel Center

 

 

Legyen a Te irodád is Nagy Utazás 3 felhasználó! Több mint 200 partnerünk elégedettsége bizonyítja, hogy a NU3-mal garantáltan jó döntést hozol!

 

"Szakmai berkekben ismert, hogy a Nagy Utazással 3-mal milyen könnyű és hatékony a munka. Amikor a termék megvásárlása előtt álltunk, sokat számított, hogy tudtam, számtalan kiváló iroda használta már a NU3-at!"

 

Lakatos Gabriella, DunaTours

 
 

Megtanítjuk neked a Nagy Utazás 3 minden csínját-bínját! Fontos számunkra, hogy partnereink megfelelő oktatásban részesüljenek, ezért különös figyelmet szentelünk nekik!

 

"A Nagy Utazás 3 irodai alkalmazása előtt a Foltnet által biztosított oktatáson vettünk részt, ahol lépésről lépésre végignéztük a program használatát az alapadatok és utazások, kontingensek feltöltésétől, az értékesítésen és bizonylatoláson keresztül a részvételi jegyek kiállításáig. Az interaktív, személyes kommunikációt, azonnali kérdéseket lehetővé tevő tanfolyam sokat segített a program kezelésének elsajátításában. Sőt, a későbbi éles használat során is sok támogatást kaptunk, bizalommal fordulhattunk a Foltnethez. Ezúton is köszönjük oktatónk, Gosztonyi Eszter részletes magyarázatait és mindmáig felénk mutatott türelmét."

 

Tóth Adrienn, MÁV Nosztalgia