Online Marketing

 

Hangolja össze kommunikációs eszközeinek használatát, spóroljon pénzt és időt egész éves online stratégiájával! Partnerünk igényeinek megfelelően tervezzük a hirdetéseket és akcióterveket budget kímélő módon. A Google és Social Media felületeket összehangoltan működtetjük, hogy az egyedi kampányokat a megfelelő módon kivitelezhessük.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Social Media kezelés

Partnereink közösségi platformjai nem maradhatnak rendszeresen frissülő tartalmak nélkül. Facebook, Pinterest, Instagram és egyéb felületeik kezelésével növeljük a bizalmat és közvetett módon az értékesítést. Célcsoport specifikus kommunikációt folytatunk időről-időre frissülő, releváns tartalmak publikálásával, mely segíti a márkaépítést és a hűségkialakítást.

 
 

 

 

Blog kezelés

Itt nem személyes naplóról, hanem információkkal, érdekességekkel és gyönyörű fotókkal feltöltött, folyamatosan frissülő magazinról van szó, melyen friss tartalmakat generálhat ügyfeleinek. A szórakoztató és informatív tartalmakat újságírói tapasztalattal rendelkező cikkírók készítik.

 
 

 

 

PR jellegű tevékenység

A PR elengedhetetlen egy szervezet népszerűsítése szempontjából. Partnereinknek segítséget nyújtunk PR cikkek, sajtóközlemények elkészítésében, illetve sajtóhoz való eljuttatásában, sajtótájékoztatók és B2B rendezvények megszervezésében. Ezzel növeljük az értékesítést és partnerünk megítélését.

 

 

 
 

 
 

 

Logó-és arculattervezés

Legyen egyedi, versenytársaitól jól elkülöníthető vizuális kommunikációja, melynek köszönhetően megjegyzik Önt potenciális ügyfelei! Elkészítjük partnerünk Rebranding projektjét, melyhez új logó és teljes arculatterv is társul.

   
 

 

 

Grafikai tervezés

Szüksége van egyedi prospektusra vagy egy online anyagra, mely illeszkedik cége arculatához és irányelveihez? Nálunk minden megtalál! Megtervezzük Önnek offline katalógusait, szóróanyagait, illetve segítünk a nyomdai előkészítésben és kivitelezésben is. Ezenkívül online ajánlók, arculathoz tartozó anyagok leszerkesztését is vállaljuk.

 

 

   

 

Lépjen velünk kapcsolatba