Kinek ajánljuk szoftverünket?

     
 

 

 

Nagy Utazás 3 ügyviteli rendszerünk utazási irodáknak készült. Célunk, hogy az egyedi fejlesztésnek köszönhetően  áttekinthetővé és könnyen kezelhetővé tegyük az utazásszervezéssel és viszonteladással foglalkozó cégek ügyviteli folyamatait.

 

 

Számla csomagunkat azoknak az irodáknak állítottuk össze, akik számlázásra, szállítói számlák iktatására, pénzügyi kiegyenlítések követésére, kimutatások elkészítésére (követelés, tartozás, pénztárjelentés, pénzforgalom, ÁFA kimutatás, stb.) szeretnék használni rendszerünket.

 

 

A főként viszonteladással és egyéni utak szervezésével foglalkozó utaztatóknak az Agent csomag a legmegfelelőbb választás.

A saját utak nyilvántartásán felül akár a Tour operatoroknál foglalt utakat is felrögzíthetik, kiállíthatják a megfelelő dokumentumokat, számlákat, vagy akár utasbiztosításról is készíthetnek kötvényeket.

 

 

A Szervező csomagot azoknak a Tour operatoroknak ajánljuk, akik a katalógusukban összeállított komplett utak értékesítésére szeretnék használni a rendszert, legyen szó akár kiutaztatásról vagy beutaztatásról.

Amennyiben az iroda saját buszos utakat indít, vagy charterjáratokon előre lefoglalt helyei vannak, ha a szálláshelyeken meghatározott számú szobakontingens áll rendelkezésre, vagy ha egy fakultatív programon a résztvevők létszámát szeretnék látni, úgy a programban lehetőség van nyilvántartani ezek szabad helyeit.

Tartalmazza a Számla és az Agent csomag funkcionalitását.

 

"All in" csomagunk magába foglal minden olyan terméket és szolgáltatást, ami szerintünk egy nagyobb, szervezéssel foglalkozó utazási irodánál hasznos lehet. A Nagy Utazás 3 felhőben történő használatán felül összeköttetést biztosítunk a rEVOLUTION Iroda++ könyvelési rendszerrel, biztosítjuk az elektornikus számlázás lehetőségét, az Amadeus vagy Galileo rendszerében kiállított repjegyek beolvasását, továbbá segítünk az iroda arculatának javításában egy komplett admin felülettel rendelkező weboldallal, melynek designját is megtervezzük és a Nagy Utazás 3 rendszerrel is összekötjük, hogy a munka még automatizáltabb legyen!

 

A Nagy Utazás 3 Iskolai verzió segítséget nyújt a diákoknak az utazási irodákban zajló ügyviteli folyamatok elsajátítására. Megtanulhatják, hogyan készítsenek utas-, és foglalásrögzítést, valamint az utazáshoz kapcsolódó nyomtatványok, pénzügyi bizonylatok kiállításának fortélyait.

Az iskolák számára 20 és 60 órás ingyenes oktatási tematikát dolgoztunk ki, mely tanórák alatt a rendszer legfontosabb funkcióit ismerhetik meg a diákok.

 

A rendszerünk legfontosabb jellemezői:

 

 

 

Lépjen velünk kapcsolatba