Ads

 

 

Mi segítünk Önnek, hogy hirdetései hatékonyabbak legyenek, ezáltal több potenciális ügyfélhez jussanak el. Lássuk ehhez milyen eszközök állnak rendelkezésünkre:

 

 

   
 

Google Adwords

 

Az Adwords a világ egyik legjobb és legkiszámíthatóbb marketingeszköze, melynek segítségével tökéletesen megcélozhatjuk az elérni kívánt célközönséget és ezáltal növelhetjük partnereink honlapjának látogatottságát és megrendeléseinek számát. Partnerünk szolgáltatásaira optimalizált, célzott módon hirdetünk. A hirdetések folyamatos menedzselésével eredményes és hatásos kampányt érhetünk el online felületeken.

 

Egy hatásos Adwords kampány kialakításához és optimalizálásához nagy tapasztalatra van szükség ugyanis a hirdetés, csak ebben az esetben lesz igazán eredményes. Képzett munkatársaink birtokában vannak az említett szaktudásnak, így bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, ha igazán hatékony reklámkampányt szeretne.

 

 

 

 

 

 
 

Facebook Ads

 

Boostolt posztok, oldalhirdetések, weboldal reklámozása – mind Facebook hirdetési lehetőségek, melyek a márkaépítést, a potenciális új vásárlók szerzését, és a vásárlói hűség erősítését célozzák. Facebook hirdetések erőssége a kiváló célozhatóság, ezáltal pontosan meg lehet határozni, hogy milyen célcsoportot akarunk elérni. Ráadásul a hirdetések költségét is előre megtudjuk tervezni.

 

Kidolgozott kampányokat folytatunk, melyek partnerünk stratégiájához igazodnak, és statisztikákkal, kimutatásokkal igazoljuk, hogy a marketing tevékenység valóban eredményes volt.

 

 

 

Lépjen velünk kapcsolatba